בוא לבשל בבית הספר לבישול ביקב

בוא לבשל בבית הספר לבישול ביקב 


בוא לבשל בבית הספר לבישול ביקב .  ממוקמים ממש בלב אזור הייצור של DOCG באומבריה 
יורשים של  כ -130 שנה של היסטוריה של ייצור הייננים באזור מונטפלקו . 



 לאחרונה המשפחה  הפכו את  האחוזה והיקב לחקלאות אורגנית, בעוד שהיקב קיבל אישור אורגני בשנת 2012. 

   
הוא אחד האחוזות הציוריות והמבוססות באזור המוקדש לייצור יינות איכותיים, שמן זית כתית מעולה, גרגירי חומוס, חיטה אמרמר ופסטה חיטה אמרמר. ובגזרות חזיר נרפאות מאוחרות העשויות מחזירי הטווח החופשי. 
במשך יותר משלושים שנה הם מארחים  אורחים בינלאומיים.  שיעורי הבישול החוויה הקולינרית מתחילה במטבח המקצועי "De Manincor" העיצובי והטכנולוגי. 
האווירה של שיעורי "Cucina בבישול בקנטינה" היא זו של סדנה ידידותית ושלווה המקדשת  את האושר. תחושת ההישג המושלמת כשהצוות  מתיישבים יחד לטעום ומדברים שבישלו יחד היא חוויה של שלמות .
  שאנו מציעים: גישה ידנית מועדפת במטבח, שם חוויה ממקור ראשון היא המהות ללמידה. 
תלמדו את אומנות הכנת ניוקי תפוחי האדמה, פסטה ביתית וטעמי טעם בניחוח עשבי תיבול ארומטיים פראיים ולבושים בשמן זית אורגני כתית. 
כל המתכונים שלנו נהדרים ופשוטים להכנה. אנו ניגע גם ברלוונטיות של זיווג אוכל ליין.   מי מחכה לך במטבח ... צוות של טבחים ביתיים מומחים, דהיינו תרזה ולאונלה שתואמו על ידי מורה לבישול דוברת אנגלית , אשר יפנו את תשומת לבך לאספקטים מסוימים של ההכנות. 





“Cucina in Cantina” – A Cooking School Set in a Winery 


The Montefalco winery and its vineyards are located right in the heart of the Montefalco DOCG winemaking area. Heir to some 130 years of winemaking history, The owner has recently converted his entire estate into organic farming, while the winery was given an organic certification in 2012.  


Our winery is one of the most picturesque and established estates in the area dedicated to producing top quality wines, extra virgin olive oil, chickpeas, emmer wheat, and emmer wheat pasta. And of late cured pork cuts made from our free-range pigs. For more than thirty years they have been welcoming international visitors.  

 The Cooking Lessons The culinary experience begins in a professional “De Manincor” state of the art kitchen in design and technology. The atmosphere of “Cucina in Cantina’s” lessons is that one of a friendly and serene workshop that favours conviviality. That feeling of accomplishment as a team is perfected when we sit down together to taste and talk about what we have cooked. 

What we offer: A hands-on approach is favoured in the kitchen where firsthand experience is the essence to learning. You will learn the art of making potato gnocchi, homemade pasta and tasty dishes scented with wild aromatic herbs and dressed with organic extra virgin olive oil.  All our recipes are exquisite and simple to make.  We will also touch upon the relevance of pairing food with wine. 


Who’s waiting for you in the kitchen… A team of expert home cooks, namely Teresa and Leonella coordinated by Wendy  who will direct your attention to particular aspects of preparations. 




Giordana Di Castro
Luxury Lovers
45 Rothschild Street
Tel Aviv - Israel
Facebook\ Istagram : @italyloversmagazine
Ph\whattsapp +972522298111






Comments